Magyarország kedvencei úgy döntöttek, hogy támogatják a Futrinka Egyesület munkáját és mentett kutyáit.
Az egyesület által készített határidőnaplók aláírására kértük meg őket, melyeket egy aukciós portálon licitre bocsájtottunk.
 
És kik voltak akik mellénk álltak?
Quimby, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter, Janicsák Veca, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Király L. Norbi, Takács Nikolas, Ördög Nóri, Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Mester Tamás, Alföldi Róbert, Haumann Péter, Haumann Petra és Király Attila!
 
A Futrinka Egyesület tagjai és önkéntesei, mindannyian főállású munkánk mellett, szabadidőnkben, éjszaka, hétvégén látjuk a feladatokat. A magyar vizslák, német dogok és tacskók hivatalos fajtamentése mellett a mások által ténylegesen esélytelennek talált egyéb fajtabeli vagy keverék kutyák rehabilitációjával is foglalkozunk.
 
Ahhoz, hogy ne kelljen tehetetlenül néznünk egy-egy kutya szenvedését, hogy segíthessünk, szükségünk van támogatókra.
Nem is gondolnánk, hogy a fajtatiszta kutyák közül is mennyien szorulnak segítségre.
Sok kutyának mi vagyunk az egyetlen esélye.
 
Számunkra is meglepő volt, hogy egy ilyen kezdeményezés milyen összefogást tud létrehozni!
Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki részt vett az adománygyűjtésben!
 
Önkénteseink készítették el a naplót. Ugyancsak egy önkéntesünk vállalta a sztárokkal való egyeztetést, egy kisebb aktív csapat a találkozókat (sokszor kutyástól!). Az ismert embereknek is hatalmas köszönet jár, hisz egytől-egyig segíteni akartak védenceinknek. Egy másik önkéntes csapat két heti munkáját tette ki, hogy ez a remek kezdeményezés eljuthasson a rajongókhoz, kutyabarátokhoz. Sok-sok számunkra ismert és ismeretlen kutyabarát továbbította, plakátolta, megosztotta a felhívásunkat!
Valamint köszönettel tartozunk minden licitálónak és nyertesnek, kiknek adományait teljes egészében a védenceink ellátására, gyógyítására fordíthatjuk.
 
Egy egész csapat kutyabarát bizonyította be, hogy jó cél érdekében, milyen hihetetlen erők képesek megmozdulni!
 
Így a 21 sztár, 60 dedikált naplója összesen csaknem 175.000 Ft támogatást hozott a kutyáinknak!
 
Köszönjük és ígérjük, jelentkezünk még érdekes kezdeményezésekkel, ami ilyen emberi erőket tudnak megmozgatni!
 
A 2011-es határidőnaplóból még maradt pár dedikálatlan példány. Ha segíteni szeretnél, akkor még van lehetőség, hogy te is hozzájárulj a kutyáink életének jobbá tételéhez:
A határidőnaplóról: A5-s méretű, igényes szerkesztésű, strapabíró, mindennapi használatra tervezett kiadvány. Színes képekkel, hasznos információkkal, minden napra egy kutyás idézettel.
http://futrinkautca.hu/hataridonaplo_2011.html
 
Futrinka Egyesület
2011. február 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemetdogsos.blog.hu/api/trackback/id/tr942643881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása