Szombat éjszaka két védencünk végre elindulhatott egy szebb és boldogabb jövő felé. Ők most már németországi partnerszervezetünk, a Tierfreunde Niederbayern e.V. pártfogásában állnak és a Dog Házban várják az álomgazdi megjelenését.

Borcsánk, a 4-5 év körüli fekete leányzó, aki immáron 3 hónapja vendégeskedett Tárnokon, de körülbelül 0 érdeklődőnk volt rá :( Ez teljességgel érthetetlen számomra, hiszen Borcsa egy gyönyörű és kedves kutya. Volt némi egészségügyi problémája, a lábai nem teljesen úgy működtek, ahogyan kellett volna. Sajnos itthon nem derült fény a probléma okára, de kint egy teljesen kivizsgáláson is átesik és reméljük, hogy hamar rendbe jön. Legyél nagyon boldog, Borcsa!!!

 

 

Másik utazónk: Lomitas, aki egy egy év körüli dog kan, akit alig két hete vettünk át. Gazdái kerestek meg minket, segítséget kérve, mert már sajnos nem tudták őt megfelelően ellátni. Sajnos, ennek látható jelei is voltak már, Lomitas szinte összes csontja kilátszott.

Lomitas az első pár napban nagyon nem értette, hogy miért kell neki kennelben lenni, hol vannak a megszokott emberek, de aztán - szerencsére - hamar rájött, hogy itt jó emberek veszik körül, kap sok-sok simogatást és nem mellékesen sok-sok finom falatot :) Természetesen, Lomitas karcsú alakját figyelembe véve, napi 3-szor kapott enni, kis adagokba egy speciális tápot, de ez meg is hozta az eredményt. A két hét alatt, amit nálunk töltött, ha nem is skerült versenysúlyba kerülnie, de már láthatóan szedett magára. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki találkozik vele, egyből bele fog szeretni és végre boldogan élhet, szeretetben. Drukkolok neked, Lomitas. Légy te is nagyon boldog!

 

Természetesen, ha kapunk híreket korábbi védenceinkről, akkor azt megosztjuk majd.

Mint ahogy a múlt héten kaptunk is híreket egy régi védencünkről, mindenki szívecsücske Apollónkról :) De az majd egy külön bejegyzés lesz ;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemetdogsos.blog.hu/api/trackback/id/tr522331902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása